Tävling! #ikeashelfie

Visa vem du är med din hylla, vad du gillar, alla dina favoritdetaljer och prylar så har du chansen att vinna ett presentkort på IKEA till ett värde av 5000 kr! Ta en shelfie och lägg upp ditt bidrag på Instagram!

Så här tävlar du:

1. Om du inte redan har appen Instagram i din smartphone eller surfplatta laddar du ner appen och skapar ett konto. Instagram finns till de flesta smartphones.

2. Ladda upp ett foto eller en film med din hylla!

3. Kommentera bilden med hashtaggen #ikeashelfie så är ditt bidrag automatiskt med i tävlingen. Det är viktigt att ditt konto är öppet eftersom vi inte kan se ditt bidrag om du har låst din profil.

Vinst:
1:a pris: Presentkort på IKEA värde 5000 kr.*

Tävlingsregler:
Tävlingen pågår mellan 6/2 och 19/2 2015. Det bästa bidraget vid tävlingens slutdatum utses av en jury från IKEA och vinnaren offentliggörs fredagen den 20/2 på IKEA.se/livethemma och @ikeasverige på Instagram. Vinnaren kontaktas via Instagram. Juryns beslut går inte att överklaga. Du måste ha en öppen profil på Instagram för att vi ska kunna hitta ditt bidrag. Genom att delta i tävlingen intygar du också att du själv har tagit bilden eller filmen. Deltagare i tävlingen godkänner att IKEA äger rätten att kunna använda inskickade bidrag i kommersiellt syfte utan ersättning. Inkomstskatt betalas av vinnaren. Du måste vara över 18 år för att delta i tävlingen. Anställda på IKEA får inte delta i tävlingen.

* Presentkortet utfärdas av IKEA Sverige och gäller endast i svenska IKEA varuhus.

ikea_shelfie_inspiration_1

FABIAN vägghylla barrträ 49 kr/st, CYLINDER vas set om 3, klarglas 149 kr, ENSIDIG vas klarglas, 19 kr, IKEA PS 2014 dekoration, vas, set om 3, 129 kr/st.

ikea_shelfie_inspiration_2

Foto: Ragnar Ómarsson

Senaste inläggen