Tävling: Det blir jul ändå!

Ett lyckat julstök kan se ut på många sätt. Vi är nyfikna på hur ditt ser ut! Idag drar vi igång tävlingen #detblirjuländå, där du kan dela med dig av dina julförberedelser.

Dela ditt bidrag på Instagram med båda hashtaggarna #detblirjuländå och #ikea, så är du med och tävlar om ett presentkort på IKEA till ett värde av 500 kronor.

Så här tävlar du:
1. Lägg upp ett foto eller en film av ditt julstök på ditt konto på Instagram.
2. Kommentera bilden med hashtaggarna #detblirjuländå och #ikea så är ditt bidrag automatiskt med i tävlingen. Det är viktigt att ditt konto är öppet eftersom vi inte kan se ditt bidrag om du har låst din profil. Mellan måndagen 3 november och 23 december kommer de tio bästa, roligaste eller mest oväntade julstöken belönas med varsitt IKEA presentkort på 500 kronor*.

Tävlingsregler:
Tävlingen pågår mellan 3/11 och 23/12 2014. De tio bästa, roligaste eller mest oväntade julstöken kommer att utses kontinuerligt under tävlingsperioden av en jury från IKEA. Vinnarna kontaktas via Instagram. Juryns beslut går inte att överklaga. Du måste ha en öppen profil på Instagram för att vi ska kunna hitta ditt bidrag. Genom att delta i tävlingen intygar du också att du själv har tagit bilden eller filmen. Deltagare i tävlingen godkänner att IKEA äger rätten att kunna använda inskickade bidrag i kommersiellt syfte utan ersättning. Inkomstskatt betalas av vinnaren. Anställda på IKEA får inte delta i tävlingen.

*Presentkortet utfärdas av IKEA Sverige och gäller endast i svenska IKEA varuhus.

ikea_detblirjul_inspiration_1

Det blir jul ändå! Du kan också välja att använda byggsatsen PEPPARKAKA HUS pepparkakshus 20 kr, eller VINTERKUL kakform för pepparkakshus, 59 kr.

ikea_detblirjul_inspiration_2

Julröda FLÄDIE dörrar/väggskåp, HEKTAR taklampa 199 kr, FRODE stol 299 kr/st.

Senaste inläggen