Tävling: Det bästa julbaket!

Årets största mathelg är i antågande och förberedelserna är många! Skinka, sill och Janssons väntar, men innan dess är det dags för det obligatoriska julbaket. Vem gör den käckaste knäcken och de gladaste lussebullarna? Idag kickar vi igång tävlingen som ska kora årets bästa julbagare!

Leta reda på ditt smarrigaste julbaks-recept, baka, ta en bild och lägg upp ditt bidrag här på Livet Hemma. Du har chans att vinna ett presentkort på IKEA till ett värde av 1000 kr. Klara, färdiga – baka!

 

Så här gör du för att tävla:

Logga in och ladda upp en film eller en bild på det du bakat och skriv en motivering till varför just det är det bästa julbaket.

För att kunna ladda upp bidrag på Livet Hemma behöver du vara registrerad som medlem, det blir du lätt här. Redaktionen på Livet Hemma är jury och vi vill ha ditt bidrag senast den 17/12 2012.

Vinst:

1:a pris presentkort från IKEA, värde 1000 kr


2:a-3:e pris presentkort från IKEA, värde 500 kr 

Tävlingsregler:

Tävlingen pågår mellan 3/12  och 17/12 2012. Vinnarna offentliggörs onsdagen den 19/12 2012 på ikea.se/livethemma. Juryns beslut går inte att överklaga. Deltagare i tävlingen godkänner att IKEA äger rätten att kunna använda inskickade bidrag i kommersiellt syfte utan ersättning. Vinsterna utbetalas i form av presentkort och eventuell inkomstskatt betalas av vinnaren. Anställda på IKEA får inte delta i tävlingen.

Senaste inläggen