Tävla med ditt bästa påskpyssel!

Det är nu drygt en månad kvar till påsk och hög tid att börja fundera på pyssel och pynt. Vi på redaktionen är nyfikna på hur våra medlemmar förbereder inför påskhelg, sillbuffé och stora släktkalas.

Kanske gör du som Lotta på Bråkmakargatan och pyntar hela trädgården, eller är du mer för det traditionella riset med fjädrar i? Hur som helst, har du bästa påsktipset, roligaste pysslet eller festligaste pyntet så ska du så klart vara med och tävla här på Livet Hemma!

De tre påskigaste, roligaste, mest inspirerande pyssel-tipsen vinner ett presentkort på IKEA till ett värde av 500 kr.

Livet Hemma-medlemmen MiaMaria blev en utav fjolårets påskpyssel-vinnare!

Så här gör du för att tävla:

Ladda upp en film eller en bild och skriv en motivering till varför just du har det bästa påskpyssel-tipset. För att kunna ladda upp bidrag på Livet Hemma behöver du vara registrerad som medlem, det blir du lätt här. Redaktionen på Livet Hemma är jury och vi vill ha ditt bidrag senast den 8:e april.

Vinst:

Presentkort på IKEA värde 500 kr

Tävlingsregler:

Tävlingen pågår mellan 5/3 och 8/4 2012. Vinnarna offentliggörs onsdagen den 11:e april på IKEA.SE/LIVETHEMMA. Juryns beslut går inte att överklaga. Deltagare i tävlingen godkänner att IKEA äger rätten att kunna använda inskickade bildbidrag i kommersiellt syfte utan ersättning. Vinsterna utbetalas i form av presentkort och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Anställda på IKEA får inte delta i tävlingen.

Senaste inläggen