Ta in naturen!

I väntan på att naturen slår ut i full blom frossar vi i vårgrönska inomhus. Härliga buketter som doftar ljuvligt och generösa vaser som rymmer stora fång blommor. Glasvasen IKEA PS 2012 fylls med krispiga franska tulpaner, min absoluta vårfavorit just nu.

Vasen är formgiven av Ehlén Johansson som hämtat inspiration från Venedigs majestätiska arkitektur. Runda pelarbord är perfekt för kreativa blomsterarrangemang. Vaser i olika nivåer och storlekar ger en härlig effekt och ett blombord man blir glad av. Att även placera ut blommor i bokhyllan är en kul och lite oväntad detalj. Rummet blir som en härlig blomsterbutik i miniformat.

Hanna Meijer, redaktionen Livet Hemma

Den klassiska klappstolen MÄLARÖ är gjord för utomhusbruk men passar lika bra inne. Stolen är formgiven av Nike Karlsson och nu finns den även i en gammeldags grön.

Glasvasen BLOMSTER i klarglas är designad för att låta blommorna stå i centrum. Designduon Pia Amsell och Barbro Wesslander hoppas att BLOMSTER inspirerar till att dekorera mer med blommor och uppleva naturen året runt.

Fotograf: Patric Johansson

Senaste inläggen