Surfa turkost!

Surfa på vågen av turkost, en färg som väcker frihetslängtan och sköna sommarkänslor. En nyhet för våren är det populära IKEA PS skåpet, som rymmer allt mellan himmel och hav, i en oemotståndlig turkos färg!

En kylig morgon i februari när jag öppnade min morgontidning föll blicken på en medföljande resebroschyr, en turkos och öde havsvik med kritvit sand prydde omslaget och jag drömde mig genast tusen mil bort… Ungefär samtidigt läste jag en artikel av en professor, Ulf Ellervik som fördjupat sig i njutningens kemi, att vi kan vi återkalla goda minnen och njuta av dom om och om igen! Så alltså tänker jag blunda hårt då och då och tänka på sköna stränder jag besökt, mjuk sand eller runda stenar under fötterna, doften av sol och ett stilla havsbrus som soundtrack!

Min personliga lista över sköna stränder:

1. Norsta Auren på Fårö, Sverige

2. Promenade des Anglais i Nice, Frankrike

3. En vild och vacker sandstrand i Siracusa på Sicilien, Italien

Vilken är er personliga favorit bland världens stränder?

Anna L-B, Livet Hemma redaktionen

Nyhet! IKEA PS skåp 995 kr i turkos, IKEA PS 2012 fåtölj 995 kr har fått en neonsnodd som strandprydnad, SPRINGKORN matta 399 kr är perfekt utomhus eftersom den är vattenavvisande och lätt att sköta, PREMIÄR tavla 995 kr med vågor från Hawaii har det rätta turkosa suget! MILDRA karaff 49 har ett tätt silikonlock, BRUKBAR glas i grönt 9 kr, sköna haddukar för sommarens alla bad är FRÄJEN badhandduk 79 kr, SPRINGKORN strandbadlakan 119 kr, ÅFJÄRDEN badhanduk 99 kr. Surfbräda privat och älskad!

Aloha! Servera något läskande i värmen, BÄRBAR brickor 49 kr med passande motiv, BRUKBAR glas i grönt 9 kr, SKOJA glas 9 kr, SKOJA serveringsskål 15 kr i turkost, GODTA assiett 15 kr, SOMMARMYS vaser 15 kr, SOMMARFINT sugrör 9 kr/100 st.

Foto: Nina Broberg

Senaste inläggen