STUVA i Mormorsglamours ateljé

Vi hälsar på hemma i Mormorsglamour bloggaren Helena Nords ateljé och inspireras av förvaringslösningen med STUVA skåp från golv till tak.

Här rymmer Helena allt pysselmaterial och inredningsdetaljer som hon behöver till olika uppdrag och inspirerande DIY-tips. Flera delar ur STUVA serien är ihopbyggda till en massiv förvaringsmodul. Olika delar lämpade för högt och lågt och praktiska lådmoduler. En fin detalj är handtagen som vänts åt olika håll för ett kreativt uttryck värdigt ett pusselproffs!

Skåpen är förankrade i väggen men kan lossas och rullas åt sidan då ateljén används som fotostudio i olika sammanhang. Hjulen är även en fin detalj som ger förvaringsväggen ett lättare intryck när de släpper från golvet.

Inredningen i ateljén ger en känsla av harmoni. Betonggolv och väggar med råspontpanel kombineras med inredningsdetaljer i offwhite och svart, där mattan RISTINGE sätter tonen. Utifrån den neutrala basen mixas nytt och modernt med vintagefynd på ett helt naturligt sätt.

Pella Hedeby, Livet Hemma-redaktionen

ikea_stuva_forvaring_inspiration_1

Förvaringslösning byggd av STUVA system, prisexempel förvaring med dörrar från 878 kr. Nyhet! Matta RISTINGE 2495 kr. IKEA PS 2012 soffbord vitt 499 kr, SINNERLIG bringare 79 kr, Nyhet! Golvspegel KARMSUND 499 kr. NORRÅKER pall 299 kr, SINNERLIG burk med korklock 279 kr. På skåpet samsas gamla lampskärmar med nya, LAKHEDEN lampskärm 149 kr/299 kr.

ikea_stuva_forvaring_inspiration_2

Hjulen på förvaringslösningen blir en fin detalj som ger inredningen ett lättare uttryck. Det är dock viktigt att förankra högre skåp i väggen för att undvika tipprisk! STUVA förvaringssystem med lådor och luckor, 1179 kr, IKEA PS 2012 soffbord på hjul 499 kr, SINNERLIG bringare 79 kr, MJÖSA tandborstmugg 49 kr, BILD päron 59 kr, RIBBA ram 99 kr, Nyhet! Matta RISTINGE 2495 kr.

Foto: Sara Medina Lind

Senaste inläggen