Studentpresent

Så här års är det många som vill sjunga om studentens lyckliga dar, eller om den blomstertid (och det sommarlov som) nu kommer. Terminerna närmar sig sitt slut och examensfesterna blir många, liksom presenterna till alla som har pluggat hårt! Grattis och bra jobbat, nu är ni värda att bli ordentligt firade!

En papperskasse att överlämna presenten i, lyxigt silkespapper, silkesband, ett handskrivet gratulationskort och så säsongens ljuvligaste blommor… Enkelt fixat och som en dröm både att ta emot och få ge bort!

Frida Eklund Edman, Fridasfina för Livet Hemma

ikea_studentpresent_inspiration_1

FRAMSTÄLLA silkespapper, FRAMSTÄLLA presentpåse och KÄRESTA band ger en extra flärd till gåvan! Den stora etiketten klipper du enkelt ut själv av MÅLA papper.

ikea_studentpresent_inspiration_2

Presentverkstad! De färdiga pappersdekorationerna FÄRGTON och presentaskarna FÄRGTON lyfter känslan. Etiketterna är utklippta pappersark ur MÅLA serien. Det svartvita silkespappret FRAMSTÄLLA och det grafiskt mönstrade presentpappret KÄNNETECKEN passar fint till en nybakad student!

ikea_studentpresent_inspiration_3

Fjärilar i magen är det nog gott om i examenstider. KÄRESTA självhäftande pappersfjärilar finns i både grönt och rosa och passar lika bra på en vägg som på paket! VISIONÄR pappersbollar gör festplatsen extra tjusig!

ikea_studentpresent_inspiration_4

Fjärilarna kommer igen i de handgjorda korten KÄRESTA av tjockt härligt papper. Konfettin fixas enkelt själv med ett hålslag!

Foto: Frida Eklund Edman

Senaste inläggen