Strålande hall!

När hallen mår bra, så mår jag bra. Det finns inget bättre än en ordnad hall, där varje liten vante och halsduk ligger på rätt plats. Då har man i varje fall lite större chans dessa mörka, stressiga morgnar att hinna till skola, jobb och dagis.

Praktisk förvaring är A och O när det kommer till en fungerande hall. Har man ont om utrymme så satsa på ändå att få plats med många lådor och korgar för allt som används dagligen. Ett rymligt skoskåp är faktiskt rena drömmen och ett måste för alla hallar- om jag får önska så här när det lackar mot jul.

Maria L, Livet Hemma redaktionen

Dörrmattor kan man ha flera av om man vill. Både för att det är snyggt och för att samla upp grus. TRAMPA dörrmatta 159 kr. Få ordning på sko- och ytterplaggskaoset med STÄLL Skoskåp 3 fack, björk 1 295 kr och HEMNES Klädhängare, svart 499 kr.

Rullvagnen RÅSKOG, 499 kr blir en utmärkt hallmöbel för alla vantar och mössor. Komplettera med MAGGA Korg, sjögräs 79 kr.

En rejäl uppsamlingskorg i hallen är alltid rätt. I MAFFENS Korg, sjögräs 199 kr ryms t ex allt som du inte orkar sortera just för stunden.

En röd karmstol piggar upp i hallen och skonar både rygg och knän IKEA PS 2012, 499 kr.

Senaste inläggen