Stilstark nyhet!

DALSHULT/SLÄHULT bord är enkelt, men samtidigt vackert och modernt. Med ben av massiv björk och en skiva av lättskött melamin är det den perfekta kombinationen av stil och styrka. Kombinera mera och flera – och skapa dig ett personligt matbord efter smak!

I februari kommer flera nya bordsskivor och underreden till IKEA. Sortimentet baseras på sju underreden och nio bordsskivor som kan kombineras. Med olika material och skilda uttryck sträcker de sig från modern minimalism till rustik lantlighet.

Det nya sortimentet har skapats av ett team välkända formgivare; David Wahl, Wiebke Braasch, Chris Martin, Carl Öjerstam, Ebba Strandmark och Magnus Elebäck – allt för att säkra att varje bord har en unik stil och specifik personlighet.

ikea_stilstark_nyhet_inspiration_1

Ge matplatsen en vilsam och skandinavisk look! Nyhet! DALSHULT/SLÄHULT bord, björk/vitt, 1595 kr, plats för fyra. FROSTA pallar björkplywood, 49 kr/st.

ikea_stilstark_nyhet_inspiration_2

Stil och styrka! Nyhet! DALSHULT/SLÄHULT bord, björk/vitt, 1595 kr. TRIVSAM serveringsskål 79 kr.

ikea_stilstark_nyhet_inspiration_3

Lampskärmen KRUSNING sprider ett mjukt ljus ovanför matbordet och lagren av papper kan enkelt formas så som man vill ha den. Nyhet! KRUSNING lampskärm, 69 kr, design Sigga Heimis.

Senaste inläggen