Spot on JORID

En doldis som förtjänar en plats i rampljuset är det superfina och gedigna brickbordet JORID. I en generös storlek och en av höstens hetaste nyanser är det mitt solklara tips för en enkel uppdatering av vardagsrummet.

Ett brickbord är perfekt om man vill ha ett flexibelt vardagsrum, det är lätt att flytta runt och bara att fälla ihop om man vill bre ut sig med något kreativt projekt framför soffan! Brickbordet är också fint som sido- eller blombord eftersom det är tillverkat i pulverlackat stål, ett av mina favoritmaterial som IKEA gör så bra! En annan av höstens bara-måste-ha är STORUMAN bordslampa i två olika storlekar, formgiven av Ewa Lilja Löwenhielm och Monika Mulder.

Anna Lenskog Belfrage, Livet Hemma redaktionen

Nytt! JORID brickbord 499 kr, i pulverlackat stål, finns i begränsad upplaga. Nytt! TIDVATTEN vas 39 kr, OFANTLIGT mugg 39 kr, Nytt! VÄGMÅLLA pläd 149 kr/st, SÖDERHAMN 3-sits soffa 3 495 kr.

Nytt! JORID brickbord 499 kr, i pulverlackat stål, finns i begränsad upplaga. SÖDERHAMN 3-sits soffa 3 495 kr, Nytt! TIDVATTEN vas 39 kr, OFANTLIGT mugg 39 kr, Nytt! VÄGMÅLLA pläd 149 kr/st, GRADVIS vas 99 kr.

Nytt! STORUMAN bordslampa 129 kr, STORUMAN bordslampa 79 kr, Nytt! GRADVIS vas 99 kr, grå i mattglaserat stengods.

Stylist: Anna Lenskog Belfrage
Fotograf: Idha Lindhag

Senaste inläggen