Sommarfrukost

Att duka upp till en lyxig långfrukost på en plats man verkligen älskar, det är då den ultimata sommarkänslan infinner sig. Frukosten ska avnjutas länge och kanske allra helst utomhus. Bara fötter i gräset och en stark kopp kaffe på bordet, det är den bästa starten på lediga dagar!

Genom att blanda porslin i olika färger och former skapar man en enkel och spontan dukning som kan varieras efter humör och känsla. Det gråa porslinet ARV gör sig vackert mot ett rustik bord och flaskan ENSIDIG är perfekt för den nypressade juicen.

Josefin Hååg, 20 kvadrat för Livet Hemma

Ikea 2015

Dekadens är känslan vi vill åt när vi dukar upp till långfrukost! Vasen SOCKERÄRT 129 kr med en kvist kaprifol som doftar ljuvligt. ARV skål 19 kr, ARV assiett 19 kr, POKAL glas 19 kr/6 st. Flaskan ENSIDIG 19 kr, är perfekt till frukostjuicen. DINERA kaffekopp 129 kr/6 styck passar lika bra till te!

Ikea 2015

Skärbrädan PROPPMÄTT 29 kr passar fint till det mesta. ARV assiett 19 kr, Linneservett gjord av metervara AINA 69 kr/m. DINERA kaffekopp 129 kr/6 st. IKEA 365+ vinglas 12 kr/st, passar lika bra som juiceglas och är dessutom stapelbara.

Foto: Emily Laye

Senaste inläggen