Sommarfint till kalaset

I pigga serien SOMMARFINT finns allt från praktiska skålar och champagneglas till sugrör och servetter. Eftersom den är tillverkad av plast och papper är det lätt att bära med sig korgen till skogsgläntan och samtidigt extra tåligt på sjövilda kalas.

När efterrättsbuffén står dukad är det bara för gästerna att ta för sig. Förgyll bjudningarna med färgglada och tåliga SOMMARFINT. Designern Ola Wihlborg står för formgivningen av skålar och tallrikar. Hugg in!

Maria L, Livet Hemma redaktionen

Suktad till tusen är jag av dessa bakverk, bär och inte minst dess trevliga fat och glas. (De är dessutom tillverkade i plast och därför inte bara för engångsbruk!)

Tallrik i blandade färger 19 kr för 4 stycken, serveringsskål i set om 3, blandade färger 49 kr, skål i blandade färger 15 kr för 4 stycken, champagneglas i blandade färger 39 kr för 4 stycken. Se hela serien SOMMARFINT.

SOMMARFINT Pappersservett, blandade modeller 15 kr/30 stycken, Engångsmugg, gul/rosa, turkos 9 kr/10 stycken, Sugrör, blandade färger 9 kr/100 stycken. Äkta matlust kostar ingenting.

Fotograf: Jonas Ingerstedt

Senaste inläggen