Solklara vårfavoriter

Lysande gult är en älsklingsfärg den här våren, precis som tidigare år. Den ger oss massor med energi och piggar upp vardagslivet! Idag är det #tbt på Livet Hemma och vi inspireras av två solklara favoriter i repris.

Med en positiv accentfärg låter vi inredning och detaljer skina ikapp med solen. Söta soffan KNOPPARP är behändig och nätt, och är perfekt för dig som har lite mindre yta. Skåpet IKEA STOCKHOLM visar upp dina personliga ägodelar.

ikea_knopparp_gul_inspiration_1

KNOPPARP är designad av Nike Karlsson. Metallstommen och den starka sittväven gör soffan lika hållbar som snygg! KNOPPARP 2-sits soffa, 599 kr, är smidigt förpackad och lätt att bära hem på bussen! LÄCKÖ stol, vit, 200 kr. Kuddfodral ISUNDA grå, 129 kr.

ikea_knopparp_gul_inspiration_2

Söta gula blommor sätter färg på det dukade bordet. PROPPMÄTT skärbräda, 29 kr, STOCKHOLM tallrik, vit, 139 kr/2 st, TEKLA kökshandduk som servett, 5 kr.

ikea_stockholm_gul_inspiration_1

Solgula IKEA STOCKHOLM vitrinskåp 3 495 kr, är slitstarkt och gjort av härdat glas, massivt trä och metall. Design: Ola Wihlborg. KORKEN flaska 19 kr/st, DIOD turkost glas 15 kr/st, FRASERA glas 15 kr/st.

Foto: Ragnar Ómarsson

Senaste inläggen