Smygtitt! Sommar i stan

I mars öppnar vi upp sommarbutikerna på IKEA varuhusen. Årets kollektion innehåller allt du behöver för både umgänge och avkoppling. I år vill vi uppmuntra alla att betrakta omgivningarna med nya ögon och låta hemmet växa. Helt säkert finns många smultronställen i dina egna kvarter som bara väntar på att upptäckas.

Bland nyheterna i årets sommarkollektion hittar vi bland annat matporslin, textilier, solcellsbelysning och strandmöbler i fräscha färger, en grillstation med förvaring och smidiga planteringskärl som kan få den minsta av trädgårdar att grönska. Karin Gustavsson, kreativ ledare på IKEA, beskriver kollektionen såhär:

”Med årets sommarkollektion ville vi skapa en känsla av att resa utan att behöva resa – att göra det enkelt att hitta den där sköna semesterkänslan hemma, oavsett om du bor på landet eller i stan.”

ikea_sommarbutik_2016_inspiration_1

Ett generöst bord, många sittplatser, textilier och stämningsskapande belysning är allt som behövs för en magisk kväll med vänner och familj.
ÄNGSÖ utemöbelserie. Nyhet! SOMMAR 2016 kuddfodral 79 kr/st, blandade mönster, SOLVINDEN LED solcellsdrivna taklampor, Ø32cm 149 kr/st, Ø45cm 99 kr/st, Ø30cm 79 kr/st, SOLVINDEN dekoration för ljusslinga klot 49 kr/12 st.

ikea_sommar_inspiration_2

Nyhet! SOMMAR 2016 duk 149 kr, SOMMAR 2016 kuddfodral 79 kr/st, blandade mönster. Bänk ur ÄNGSÖ utemöbelserie.

ikea_sommar_inspiration_3

Nyhet! SOLVINDEN dekoration för ljusslinga, klot 49 kr/12 st.

Senaste inläggen