Sköna maj välkommen!

Nu närmar sig försommaren med lätta och förhoppningsfulla steg. Dop, bröllop och studentfiranden avlöser varandra i maj, årets absolut festligaste månad!

Det är mycket lätt att drabbas av den stora feststressen, så det roliga hamnar i skymundan. Men det går att fixa ett kalas utan att börja från noll! Oavsett om det är gående eller sittande bord, så lyser festen upp av en djärv och färgstark duk, och ditt vanliga vardagsporslin får sig liksom en ansiktslyftning på kuppen!

Mitt bästa knep (och jag är en riktig amatör!) är att satsa på det man är bra på, baka bröd om du gillar det, arrangera blommor om du blir glad av det, så blir dina gäster också glada! Det ska vara kul att leva och snart är det ju faktiskt sommar, så låt oss fira så mycket det bara går.

Anna L-B, Livet Hemma redaktionen

FÄRGKULLA metervara 49 kr/m i 100% bomull blir man 100% glad av! Slå in brödet i en finklädd gördel av TRÅDKLÖVER metervara 69 kr/m. SOMMARMYS vaser 15 kr/st passar fint som små utropstecken på bordet. Nyhet! REIDAR stol i gult 499 kr, kan stå ute året om, och om inte stolarna räcker till, så finns det kuddar för alla, EIVOR kudde 79 kr, TRÅDKLÖVER kuddfodral 49 kr.

FÖRTJUST skål med lock 49 kr, ögongodis med godis i! Rama in dukningen med fina brickor, SKALA bricka i björk 99 kr, så är det både lätt att duka fram och av. HURRIG stapelbar kaffemugg 15 kr, passar perfekt på buffén med sina stadiga handtag, BLOMSTER vas 59 kr, SOMMARMYS småvaser 15 kr/st, finns i flera färger, LEENDE vit karaff 59 kr, DIOD glas 15 kr, SKYN serveringsskål 69 kr, DITO bestick i lila 99 kr för 24 delar, MÅTTA pappersservetter 15 kr/30 st i grafiskt somriga ränder.

Fotograf: Patric Johansson

Senaste inläggen