Rustik romantik

Till midsommar dukar vi med en romantisk tillbaka-till-naturen enkelhet. Nytt och gammalt porslin i blått och vitt är vackert till den grönskande bordsdekorationen.

Det rustika, att göra allt själv från grunden ligger helt i tiden, vi vill känna till ursprunget på det vi ställer fram på bordet. Vi skojar lite till mans om hipsterkulturen men intresset för att odla grönsaker, baka bröd och kanske till och med brygga sitt eget öl både lockar och smakar! Och vi vill göra det tillsammans, se bara på livsstilsmagasinet Kinfolk, som influerat hela bloggvärlden med sina poetiska bilder på vackra måltider och avslappnat umgänge.

Anna L-B, Livet Hemma redaktionen

ikea_rustik_midsommar_inspiration_1

PROMENAD assiett 29 kr, RÄTTVIK rödvinsglas 19 kr, servetter av AINA metervara i linne 69 kr/m, ARV skål 19 kr.

ikea_rustik_midsommar_inspiration_2

PROMENAD assiett 29 kr, RÄTTVIK rödvinsglas 19 kr, ofållade rustika servetter av AINA metervara i linne 69 kr/m.

ikea_rustik_midsommar_inspiration_3

PROMENAD djup tallrik 39 kr, PROMENAD tallrik 39 kr, PROMENAD assiett 29 kr, PROMENAD skål 29 kr, VÅRLIGT kökshandduk 49 kr/2 st.

ikea_rustik_midsommar_inspiration_4

PROMENAD assiett 29 kr, RÄTTVIK rödvinsglas 19 kr.

Designerns tankar
”Jag inspirerades av gammalt handmålat kakel och arkitektur med mosaik. Den blå färgen anknyter till traditionellt porslin men motiven är mer oväntade. Som luftballongen som står för frihet och lekfullhet. Motiven på tallrikarna PROMENAD är placerade lite okonventionellt. Beroende från vilket håll du tittar ser du därför olika saker i motiven. Tanken är att de ska fungera lika bra till vardags som fest. Till både finvinglas som frukostfil. Och på så sätt sprida glädje i många år.”

Designer Malin Åkerblom om PROMENAD

Senaste inläggen