Rött, gult, grönt, kör!

Vi kan inte lura utomhustermometern, men vi kan fixa lite tropisk hetta inomhus med starka färger och prunkande växtlighet! Låt dig inspireras av den karibiska övärldens tre favoritfärger.

Det är lätt att fastna för all inredning i vitt, neutrala pasteller och naturmaterial, jag är själv den första att falla! Men då och då så tror jag att vi rent terapeutiskt mår bra av lite extra färg runt omkring oss.

Till våren kommer mycket gult, en färg att bli glad av, som står fint mot just de neutrala tonerna. Och grönt och rött, våra gasa och bromsa färger, jag säger gasa på med båda! Se så härligt det blir med en stor växt i ljuset från balkongen och med en vitaminrik frukostdukning!

Anna L-B, Livet hemma redaktionen

REIDAR 449 kr, PERSISK KELIM GASHGAI matta 695 kr

Nyhet! SALMBÄR korgar, med röd rand 99 kr, med grön rand 149 kr, FEJKA monstera, naturtrogen konstgjord växt 299 kr, den större växten heter PACHIRA AQUATICA 349 kr, och har enligt den glada ägarinnan vuxit till sig ordentligt på kort tid, den trivs nog i ljuset från fönstret!

På bordet FÄRGRIK MELLAN svartvit randig assiett 29 kr, SPRITTA citruspress 39 kr, grönblommig mugg GODTA 15 kr, hemmamålad grafiskt svartvit tekanna VÄRME 79 kr, grön SOLSTRÅLE vas 79 kr, HERRÄNG ljusstake för blockljus. På väggen NYTTJA ram 49 kr.

Foto: Nina Broberg

Senaste inläggen