Rött är rätt

Rött är inte bara rätt, det är hett som i en öken! Just nu råder det kaktusfeber, som en trend i trenden för krukväxter och grönska i inredningen. Och mest gillar vi kombinationen av de två komplementfärgerna.

En av favoriterna ur IKEA PS 2012 kollektionen, soffbordet på hjul formgivet av Ola Wihlborg, finns nu i en varmröd färg. I pulverlackat stål är den tålig och perfekt som flexibel och flyttbar blomvagn. I den populära förvaringsserien VITTSJÖ, design Johan Kroon, har den smala högre hyllan också kommit i rött. Den öppna glashyllan släpper in ljus och passar också fint som inramning och display av grafisk grönska!

Anna Lenskog Belfrage, Livet Hemma redaktionen

ikea_rott_ar_ratt_inspiration_1

IKEA PS 2012 soffbord på hjul 499 kr, INGEFÄRA terrakottakruka med fat 29 kr, HULTET fat i bambu 49 kr, SINNERLIG flaska i munblåst klarglas 79 kr/st.

ikea_rott_ar_ratt_inspiration_2

VITTSJÖ hylla i glas 449 kr/st, INGEFÄRA terrakottakruka med fat 29 kr, SINNERLIG flaska i munblåst klarglas 79 kr/st, SINNERLIG bordslampa 599 kr/st i frostat glas och kork, VÅRVIND vas 39 kr/set om 2.

ikea_rott_ar_ratt_inspiration_3

Nu gillar vi stora gröna och grafiska kaktusar, här ett praktexemplar som inte sticks och passar så bra ihop med den röda VITTSJÖ hyllan.

Foto: Ragnar Ómarsson

Senaste inläggen