Room for Harmony, del 2

Den andra delen med inspiration från vårt harmoniska vardagsrum som vi inredde på IKEA Festival i Milano. Ett ombonat och inbjudande rum som ger sinnesro och rum för återhämtning, men även lockar till kreativitet och skapande. Här har vi gjort plats för ditt uttryck.

De prisbelönade borden LISABO kommer i höst även i svart utförande. Här har vi placerat 2 matbord mot varandra så att det fungerar som ett större arbetsbord (eller matsalsbord också för den delen). Här finns utrymme att sprida ut kreativa skisser och symaterial, detaljer som förstärker den personliga hemkänslan i rummet. Allt behöver inte vara perfekt organiserat. Ofta är vardagsdetaljer vackra och skapar intressanta blickfång. Montera en lång rad av FALSTERBO hängare där du kan hänga upp dina alster och personliga detaljer – lika vackert och effektfullt som en tavla. Inredning behöver inte alltid vara uttänkt i minsta detalj utan fylls med känsla av livsbejakande infall och en naturlig föränderlighet.

Inredningsreceptet: Grågrön harmoni och naturmaterial kombineras med brunt patinerat trä och skärps med en grafisk svärta. Genuina naturmaterial och strukturer skapar den finstämda känslan i ett rum där man vill stanna länge, länge.

Se fler bilder från Room for Harmony här.

Pella Hedeby, Livet Hemma redaktionen

Kommande nyheter! LISABO matbord i svart och den fina träbänken och pallarna i kollektionen YPPERLIG, framtagen i designsamarbete med HAY. FOTO taklampa 199 kr, FORMAT arbetslampa 249 kr/st, HJORTRON kruka med fat 35 kr, VARDAGEN tekoppar (inkl. fat) 29 kr/st. På bordet skymtar även de kommande flätade korgarna SMARRA. FALSTERBO vägglist med krokar 199 kr/st, BUMERANG byxgalge 10 kr/st fungerar även fint som hängare för mönster eller inspirationsbilder. FLÅDIS korg 99 kr. På bänken en kreation med dubbelsytt AINA linnetyg 89 kr/meter som blir till en enkel matta eller väggbonad. I förgrunden skymtar Nyhet! STOCKHOLM soffbord 895 kr.

Bordets kreativa röra skapar ett intressant blickfång. Kommande nyheter i höst är LISABO bordet i svart utförande och den gröna boxen från HAY samarbetet YPPERLIG!

Vackra vardagsdetaljer blir till en personlig och föränderlig tavla. FALSTERBO vägglist med krokar 199 kr/st, BUMERANG byxgalge 10 kr/st.

En lång förvaringsbänk fylls med favoritdetaljer och inspirationsmaterial. Bänken är byggd av Nyhet! ASKERSUND fronter på METOD överskåpsstomme till K/F i mått 60x60cm, 447 kr/skåp inkl. lucka. Luckorna är försedda med tryck-öppning för ett enkelt avskalat uttryck. Toppskivan är Nyhet! EKBACKEN bänkskiva med askmönster, från 399 kr, som kapats till i rätt mått. Tips om du ska bygga bänken: Skåpsidorna är försedda med ASKERSUND täcksidor, från 129 kr/st, och skåpen vilar även på en täcksida istället för sockel för en robust, gedigen look. RIBBA ramar, 149 kr respektive 229 kr.

Foto: Ragnar Ómarsson

Senaste inläggen