Pressvisning IKEA katalogen 2016

Igår var det pressvisning av den nya IKEA katalogen i stadsdelen Södermalm i Stockholm. Vi på Livet Hemma, liksom nyfikna bloggare och journalister var såklart på plats när det dukades upp till långbord och intressanta samtal ledda av moderatorn Erik Haag.

Temat för årets IKEA katalog handlar om livet hemma i och omkring köket, att ta vara på ögonblicken och de små magiska stunderna i vardagen som sker just där. Det är ju trots allt de många små stunderna i vardagen som utgör en stor del av livet – och mat och måltiden spelar en central roll i människors liv.

Bland de inbjudna fanns bland annat en urban odlare, en psykolog, en ung mästerkock och IKEA sortimentsstrateger och inredare. IKEA katalogen 2016 lägger fokus på matlagning, odling, dukning och smart förvaring som minskar matspillet. Detta var också temat på samtalen runt långbordet – kring allt från hur vi umgås i köket med vänner och familj, till att göra val för en hälsosam, hållbar och mer stressfri livsstil.

IKEA katalogen 2016 kommer hem till dig på posten under de närmsta veckorna. Kan du inte hålla dig tills dess kan du kika i katalogen redan nu online, här!

ikea_pressvisning_ikea_katalog_feat

Pressfrukosten uppdukad bland höstens nyheter på och runt om långbordet.

ikea_pressvisning_katalog2016_inspiration_3

Gästerna fick sitta ner vid Nyhet! NORRÅKER matplats och på RÅSKOG pallar.

ikea_pressvisning_katalog2016_inspiration_2

Instagramprofilerna Pella Hedeby, Josefin Hååg och Amelia Widell hade i uppdrag att tolka varsin ny höstkollektion genom personliga stilleben.

ikea_pressvisning_katalog2016_inspiration_4
ikea_pressvisning_katalog2016_8
ikea_pressvisning_katalog2016_6

Vid lunchen serverades våra nya hälsosamma Grönsaksbollar, ur INGEFÄRA fat.

ikea_pressvisning_katalog2016_inspiration_5
ikea_pressvisning_katalog2016_11

”Provsmaka nya IKEA katalogen!” var temat för årets pressvisning.

ikea_pressvisning_katalog2016_inspiration_1

Gästerna fick med sig varsin RISATORP korg som goodiebag och såklart ett exemplar av den nya katalogen!

Senaste inläggen