Premiär! Hemsmak ger mersmak

Idag kommer den tillfälliga kollektionen HEMSMAK i begränsad upplaga till IKEA varuhusen! Kollektionen väcker ett starkt habegär med sina dekorativa och smarta burkar och flaskor som förenklar kökslivet. Med HEMSMAK blir det lättare och roligare att organisera, förvara och bevara.

Produkterna i kollektionen ger verkligen mersmak! HEMSMAK burkar och flaskor har aromtäta lock som hjälper till att bevara smaken och doften längre på maten som förvaras. Sylta, safta eller gör inläggningar, till eget bruk eller som en gåva till någon du tycker om! En somrig marmelad gjord på hemodlad rabarber eller en ljuvlig pesto av basilikan som står på fönsterbrädan, möjligheterna är oändliga.

HEMSMAK kollektion säljs i begränsad upplaga fr o m fredagen den 31 juli, 2015.

ikea_hemsmak_1

HEMSMAK – dekorativ och praktisk matförvaring. Det är lätt att hitta rätt bland glasburkarna där innehållet syns! Äggen förvarar vi i HEMSMAK burk med lock 129 kr. HEMSMAK hink med lock, 49 kr/set om 3, i förtennad stål staplar vi på översta hyllan. HEMSMAK karaff med kork 1.4 liter 39 kr, HEMSMAK karaff med kork 0.5 liter 19 kr. HEMSMAK glasburk med lock finns i tre storlekar: 0.5 liter, 1.0 liter och 1.8 liter för 15 kr, 19 kr respektive 29 kr.

ikea_hemsmak_3

HEMSMAK burk med lock 15 kr/st ställer vi i fönstret och odlar egna groddar. Enkelt och nyttigt!

Senaste inläggen