Premiär: GLÖDANDE kollektion

I morgon är det äntligen dags för lanseringen av samarbetet mellan IKEA och modeskaparen Walter Van Beirendonck. Resultatet är en färgsprakande fantasivärld fylld av både humor och eftertanke.

Det händer verkligen något magiskt när mode och inredning möts. Tillsammans med IKEA har den avantgardistiske modeskaparen Walter Van Beirendonck skapat Wondermooi, en fantasivärld där fem figurer bor bland molnen.

Wondermoois olika karaktärer löper som en röd tråd genom hela kollektionen som består av hemtextilier, porslin, kontorsmaterial, kassar och T-shirts. Här kan du passa på att lära känna de fem figurerna lite närmare.

KWADE TIJGER är Wondermoois egna superhjälte. Hans tigerränder och stora muskler skrämmer skurkar. Dessutom har han en låda på huvudet som hjälper honom att hålla koll på allt som händer.

VLIEGMACHIEN är modig ibland och ibland lite blyg. När en svår uppgift ska lösas flyger VLIEGMACHIEN dit han behövs. Han är också den enda Wondermooi som inte behöver en säng – VLIEGMACHIEN älskar att sova upp och ner.

ROOD är solen och månens gudinna. Hon är ledaren över Wondermooi – smart och listig men försöker alltid hitta en fredlig lösning.

SPIEGEL är liten och söt och har stora fötter. Trots det går han runt på molnen utan att ge ifrån sig ett enda ljud.

1000G har ögon över hela kroppen och den mest observante av dem alla. Ända sedan han föddes har han hållit koll på sina molnkamrater, och han är hjälpsam och omtänksam. Läs mer om kollektionen här och vårt tidigare inlägg om GLÖDANDE!

ikea_GLODANDE_inspiration_1

GLÖDANDE tallrik 59 kr/ st, GLÖDANDE assiett 39 kr/st.

ikea_GLODANDE_inspiration_2

GLÖDANDE påslakanset 199 kr/ st, GLÖDANDE kuddfodral 59 kr/st.

ikea_GLODANDE_inspiration_3

GLÖDANDE skål 49 kr/ st.

Senaste inläggen