IKEA PS KRONA. Den lyste grön. Fast på riktigt var den bastfärgad, sådär i ljus naturton. Men inte i mina ögon. Inte bara att jag såg den knallgrön, korgen var fylld med himmelens massa påskliljor. Och snyggt var det. 

Vad kunde jag göra mer än inhandla färg, pensel och påskliljor. Måla, låta torka, klä in korgen med genomskinligt cellofan och lyfta över påskliljorna från sina krukor till den knallgröna korgen. 

Sen såg det hela riktig ut. Även till alla andra :)

Glad pysslig påsk!

Minna Mercke Schmidt, Blomsterverkstad för Livet Hemma

Här kan du läsa vår intervju med Minna.

"/>

Påsk med IKEA PS KRONA

Ibland känns det som att någon växlar min syn över till ett annat seende – allt i min väg ändrar form, användningsområde eller färg. Pysselseende kanske vi kan kalla det. 

Så var det när jag träffade IKEA PS KRONA. Den lyste grön. Fast på riktigt var den bastfärgad, sådär i ljus naturton. Men inte i mina ögon. Inte bara att jag såg den knallgrön, korgen var fylld med himmelens massa påskliljor. Och snyggt var det. 

Vad kunde jag göra mer än inhandla färg, pensel och påskliljor. Måla, låta torka, klä in korgen med genomskinligt cellofan och lyfta över påskliljorna från sina krukor till den knallgröna korgen. 

Sen såg det hela riktig ut. Även till alla andra 🙂

Glad pysslig påsk!

Minna Mercke Schmidt, Blomsterverkstad för Livet Hemma

Här kan du läsa vår intervju med Minna.

IKEA PS KRONA Skål, 159 kr

Här hittar du Minnas påsktips från förra veckan.

Senaste inläggen