Påsk i stan!

För alla oss inbitna stadsbor så finns det några extra tydliga och välkomna vårtecken; nysopade gator, glada röster nere på gatan när balkongdörren står på glänt allt oftare, och den sköna påskhelgen!

Att fira påsk i stan är underbart avstressande. En högtid som inte behöver förberedas så mycket, eller tar för givet att du ska hinna träffa hela släkten! Flera dagars ledig tid att både lata sig på och kanske vara lite duktig och vädra vårkläderna eller putsa en och annan fönsterruta! Är det fint väder så går man en lång promenad och njuter av solen, är det plötsligt en dag med snöblandat regn så blir det en bio istället. Och om andan faller på, improvisera en påskbjudning med sill, mycket ägg och ett gott bröd!

Anna L-B, Livet Hemma redaktionen

NORDMYRA stol i björk och vitt 499 kr, ROXÖ bänk 300 kr, passar lika bra inne som ute, ANGENÄM stor vas 199 kr, här med magnoliagren, den mindre ANGENÄM på golvet 99 kr, ANGENÄM skål 249 kr, ROXÖ pall 99 kr, ROXÖ gul stol 200 kr, JANSJÖ vit golvlampa 299 kr.

Läs mer om hur du enkelt gör duken i inlägget DIY – duoduk.

GODTA tallrik i lila 25 kr, TRIVSAM assiett i vitt 29 kr, FORSLA skål i lila 29 kr, BEDÅRANDE ölglas på fot 19 kr, IKEA 365+ äggkopp 19 kr, LÖJA bestick i 24 delar 299 kr.

Foto: Nina Broberg

Senaste inläggen