Ordning på torpet

Ordning på torpet kan betyda så mycket, men nu tolkar vi det ordagrant. Det är många som tillbringar åtminstone en del av sommaren i torp och stugor, ofta med samma förvaringslösningar som förra året. Och året innan det, och så vidare tillbaka till någon-gång-för-länge-sedan.

Så dagens tips är helt enkelt att ta med lite förvaringsinspiration ut till sommartorpet. Mellan deckarna i hängmattan kanske du löser problemet med förvaring av alla loppisfyndade udda tallrikar och fat – eller uppfinner stövel- och regnrocksgarderoben.

Sedan behöver det så klart inte se alldeles knasnytt ut bara för det är modernt, titta bara på de här fina bilderna! Min egen favorit är den gula garderobsdörren RISDAL, som gjord för en lagom gammal sportstuga i sina bästa år.

/Daniel, Livet Hemma-redaktionen

I hallen passar ARÖD arbetslampa 449 kr, HJÄLMAREN hängare 49 kr, HEMNES byrå 1295 kr, ALVINE RUTA matta 1995 kr och trappsetgen BEKVÄM 299 kr.

Porslinet är i tryggt förvar i HEMNES skåp 2995 kr och matplatsen blir lagom stor för två med matbordet INGATORP 1095 kr och INGOLF stolar 499 kr/st.

Senaste inläggen