Oktobernyheter vi längtar efter

Hösten smyger sig sakta på och vi boar hemma för att skapa ett än mer välkomnande och ombonat hem. En plats där vi vill vara, där vi kan slappna av och njuta länge. Bland höstens nyheter hittar vi många produkter som kan hjälpa oss att skapa den rätta känslan.

Dagbädden TARVA med sitt enkla, stillsamma uttryck passar perfekt för såväl vila som samvaro. Vi längtar efter söndagsmorgnar med långläsning och kaffe på sängen. Det ekologiska kaffet PÅTÅR går att köpa på varuhusen från oktober. Förvaring skapar nya möjligheter. Möblernas karaktär sätter stilen i rummet och vi kan stuva undan för att skapa nytt utrymme hemma. Här kommer de fina förvaringsboxarna DOMPEN till kubhyllan KALLAX väl till pass. Boxarna är tillverkade i återvunnet papper och bambublad och tillför en rustik och naturlig karaktär. Vi längtar!

Ett annat kollektionssläpp att se fram emot är FULLVIKTIG som kommer till varuhusen den 21/10. En tillfällig kollektion keramik, hemtextilier och pappersprodukter framtagna i samarbete med sociala entreprenörer i norra Thailand. Produkter med ett unikt handgjort intryck som tillför en omedelbar känsla. Håll utkik här för närmare presentationer av nyheterna och datum för lanseringar i varuhusen.

Pella Hedeby, Livet hemma redaktionen

ikea_oktobernyheter_inspiration_1_2

TARVA dagbädd.

ikea_oktober_nyheter_vi_langtar_after_inspiration_2

PÅTÅR, ett nytt ekologiskt kaffe som lanseras på varuhusen i oktober.

ikea_oktobernyheter_inspiration_3_2

DOMPEN förvaringsbox i återvunnet papper och bambublad.

ikea_oktober_nyheter_vi_langtar_after_inspiration_5

FULLVIKTIG.

Senaste inläggen