Nytt för de nyaste!

Nu kommer glada nyheter både för de allra minsta, och de lite större barnen. BUSUNGE barnmöbelserie, design Carl Öijerstam har ett lekfullt uttryck som är lätt att förälska sig i, även som vuxen!

BUSUNGE serien med rundade former består av en växasäng, en byrå och ett klädskåp, och kommer i mellanblått och ljusrosa.

GODNATT spjälsäng, formgiven av Johanna Asshoff och Hanna Brogård, har ett vänligt och mjukt uttryck med många smarta funktioner. Spjälsängen, som kommer i vitt och ljusgrått, är formgiven för att ge babyn bästa möjliga start med en säker och behaglig sömn.

Anna L-B, Livet Hemma redaktionen

GODNATT spjälsäng 1695 kr, har ventilerad botten för bästa sovkomfort, tre förvaringslådor, avtagbar sängsida och en bas som kan ställas in i två olika höjder. SUNDVIK barngungstol 329 kr, EKBY VALTER/EKBY TRYGGVE vägghylla 105 kr, här målad i ljus aprikos.

BUSUNGE växasäng 1395 kr är utdragbar och växer med barnet, BUSUNGE byrå 699 kr och BUSUNGE klädskåp 1195 kr har greppvänliga runda hål som handtag.

NANIG bäddset för spjälsäng 149 kr, design Malin Gyllensvaan.

GODNATT spjälsäng 1695 kr med NANIG barntextilier som är tillverkade av mjuka naturliga material som bomull och lyocell. 
I NANIG serien ingår tre olika bäddset, sovpåsar och handdukar.

Senaste inläggen