Nyheter för personligare kök

Det har aldrig funnits större möjligheter att skapa ett kök precis så som du vill ha det. Med höstens nya inbyggnadsdiskbänkar kan du dessutom välja bänkskiva helt fritt.

NORRSJÖN och HILLESJÖN är två av höstens nya rostfria inbyggnadsdiskbänkar som passar i en 80 cm bred skåpstomme. NORRSJÖN har en stor ho som lätt rymmer en hink som behöver fyllas, blommor som ska vattnas eller till och med ett bebisbad. Diskbänken HILLESJÖN har en stor och en mindre ho, vilket gör att du kan diska och skölja samtidigt. Båda diskbänkarna är tillverkade i rostfritt stål och har 25 års garanti.

En av de viktigaste detaljerna på en diskbänk är diskhoproppen. Nya LILLVIKEN har flera nya smarta detaljer. Den har en korg som är tre gånger större än en normalt och kan kompletteras med ett magnetiskt lock som gör att det ser städat och stilrent ut.

IKEA_norrsjon_hillesjon_inspiration_3

NORRSJÖN inbyggnadsdiskbänk med en ho 3524 kr passar i en 80 cm bred skåpstomme L74×D44, H18cm. LILLVIKEN serie lock 29 kr, diskhopropp 49 kr, vattenlås/bottenventil för en ho 200 kr.

IKEA_norrsjon_hillesjon_inspiration_2

HILLESJÖN inbyggnadsdiskbänk med två hoar 1245 kr passar i en 80 cm bred skåpstomme L75×D46, H18cm.

IKEA_norrsjon_hillesjon_inspiration_1

Till diskbänkarna släpps även flera nyheter i serien GRUNDVATTNET i form av skärbrädor, låda, durkslag och diskbalja. Låda 29 kr, durkslag 29 kr, matta 29 kr, diskbalja 79 kr, skärbräda mindre 49 kr/st och skärbräda större 99 kr/st.

Senaste inläggen