Nyhet! SITTNING kollektion

Idag smygtittar vi på tillfälliga kollektionen SITTNING som kommer till IKEA varuhusen den 11/9. SITTNING hyllar glädjen i att dela en måltid och umgås med nära och kära, det som utgör små och viktiga stunder i vardagslivet! Ett genomgående tema i kollektionen är gemenskap och den varma atmosfären.

Matbordet är en knutpunkt i hemmet där vi delar många fina stunder med familj och vänner. Kollektionen SITTNING består av bland annat tallrikar, glas, bestick, vaser, ljusstakar och dukar i olika naturmaterial, färger, storlekar och former som skapar habegär. Skinande marmor, mörk oljad akacia och grov bomull i en härlig blandning. De olika produkterna kombineras samman till en inbjudande dukning med mysig höststämning. SITTNING är helt enkelt en kollektion att samlas kring.

ikea_sittning_inspirtion_1

Nyhet! SITTNING kollektionSITTNING vinglas 49 kr/2 st, SITTNING glas 29 kr/2 st, SITTNING bringare, glas, 99 kr, 2.5l, SITTNING karaff, glas, 59 kr, 1l, SITTNING ljusstake 79 kr/st, H22cm, SITTNING blockljushållare 179 kr, H43cm/st, SITTNING vaser 79-129 kr/st.

ikea_sittning_inspirtion_2

Tapas serveras på SITTNING skärbrädor i oljad massiv akacia. SITTNING skärbräda 49 kr/st L52×B14cm, SITTNING skärbräda 59 kr/st L52×B22cm.

Senaste inläggen