Nybäddat för barn

Det är spännande att se att valmöjligheterna ökar när det gäller att möblera för de minsta! Johanna Asshoff och Hanna Brogård har med mycket känsla för både barn och föräldrar formgivit GONATT, en spjälsäng med ett både vänligt och nytänkande uttryck.

Den dovare pastellskalan står högt upp på listan för många blivande föräldrar som boar hemma i väntans tider. GONATT spjälsäng i milt grått är en bra grund för att skapa ett lugnt och harmoniskt rum som även speglar den egna smaken och samspelar med övriga rum. En annan välkommen nyhet är den lilla rosa byrån i serien BUSUNGE. Med fina detaljer har den ett formspråk, som precis som barbapapa är en stor favorit hos både barn och vuxna!

Anna L-B, Livet Hemma redaktionen

ikea_gonatt_crib_inspiration_1

Nyhet! GONATT spjälsäng 1 695 kr är formgiven för att ge babyn bästa möjliga start med en säker och behaglig sömn. Bädda med NANIG bäddset för spjälsäng 149 kr, finns i ljust rosa och grönt med tillhörande dra-på-lakan. Blanda vintage och nytt för en ombonad känsla; på väggen en gammal ram, som såklart måste fästas ordentligt och säkert, och VISIONÄR dekoration 59 kr/2 st, ROSIG rund kudde 59 kr, POLARVIDE pläd i fleece 39 kr går att tvätta i maskin, OTTIL kuddfodral 79 kr, design Synnöve Mork. GOSIG kanin 39 kr och KNORRIG gris 79 kr rekommenderas från 0 år.

ikea_gonatt_crib_inspiration_2

Nyhet! BUSUNGE byrå 1 695 kr har gott om plats för de första små kläderna. Gör ett kollage av bilder i ÖSTERSLÖV ram 129 kr med plats för 8 bilder, små barn tröttnar aldrig på att se bilder av sig själv och sina närmaste, SIGNE trasmatta 19 kr, ROSIG rund kudde 59 kr.

Foto: Ragnar Ómarsson

Senaste inläggen