Nya framsteg på väg!

Nu kommer triss i riktigt innovativa aprilnyheter: MÄSTERBY köksstege, FÖRBLUFFAD grytor och KNOPPARP soffa. Så välkomna två ambitiösa hjälpredor i köket, och en soffa som nästan går hem av sig själv!

KNOPPARP soffa, design Nike Karlsson, är en gladgul och bärbar symbol för allt som IKEA står för; nytänkande design med modern stil till ett otroligt bra pris. Dessutom ryms den i ett smidigt paket du lätt tar hem på bussen eller tunnelbanan!

MÄSTERBY kökstege, design Chris Martin, är både modern och miljömedveten. Tillverkad i 100% återvunnen plats är den både hållbar och superfunktionell. Använd den för att nå högsta hyllan eller som extra sittplats vid matbordet. MÄSTERBY är stapelbar och kommer i färgerna senapsgult och grått.

Kastrull- och grytserien FÖRBLUFFAD i tjock aluminum med botten av rostfritt stål fungerar på alla hällar – även induktionshäll. Ett greppvänligt handtag på kastrullsidan får kondensen att försvinna ner i kastrullen istället för att ge den klassiskt ofrivilliga ångbehandlingen vid avhällning. Tack Olle Lundberg, designern bakom den mycket användarvänliga omtanken!

Anna L-B, Livet Hemma redaktionen

Nyhet! KNOPPARP 2-sits soffa 599 kr med grå eller gul quiltad klädsel på en stadig stålstomme, IKEA PS 2012 soffbord 399 kr, NÄVIVA kuddfodral 39 kr.

Nyhet! MÄSTERBY köksstol/pall 249 kr i återvunnen plast är stapelbar, OLOFSTORP förvaring 1995 kr.

Nyhet! FÖRBLUFFAD gryta med lock 249 kr, 5 l, kastrull 179 kr, 2 l. Grytlocket kan du fästa det på sidan av grytan. I locket finns också en sil och mjuka silikongrepp att placera fingrarna på när varm vätska hälls ur kastrullen.

Senaste inläggen