Novemberstämning på trappan

November månad kan kännas både mörk och kall. Entrén är det första vi möts av när vi kommer hem. Därför vill vi att den ska välkomna oss med extra mycket värme och stämning just nu.

Min entrétrappa får den rätta november-känslan med en lekfull kombination av vintergröna växter och pumpor i dämpade toner. En kvist från trädgården med ett fåtal gyllene löv kvar sätter höstens färgklick. Jag förstärker den varma nyansen med att här och var mjuka upp den grå markstenen med redan fallna blad. SKOLD fårskinn finns nära till hands innanför dörren de stunder jag spontant känner för att sätta mig här med en varm kopp kaffe.

Lyktor är en nödvändighet så här års och gärna flera stycken. Jag ger trappan den där välkomnande stämningen med lyktan LAGRAD i olika storlekar. De får stå över hela den mörka vintern och sprida ett tryggt och välkomnande ljus på vår entrétrappa.

DIY-tips: Jag färg-matchade krukan INGEFÄRA genom att måla den i en grå utomhusfärg.

Daniella Witte, för IKEA Livet Hemma

ikea_november_pa_trappan_inspiration_1

HUSÖN kruka 199 kr, SOCKER vattenkanna 59 kr, BORRBY lykta 149 kr, LAGRAD lykta för blockljus 299 kr Nyhet! LAGRAD lykta 199 kr, SKOLD fårskinn 349 kr.

ikea_november_pa_trappan_inspiration_2

Kombinera lyktor i högt och lågt! BORRBY lykta 149 kr.

Foto: Daniella Witte

 

Senaste inläggen