Inspirationstips från Redaktionen

Pimpa brädan!

 

Nya skärbrädan PROPPMÄTT är helt lagom stor och behändig, både för att skära på och ha som underlägg. Tvinna, fläta eller spika fast en bit läderband i den, så har du skapat en alldeles personlig skärbräda, som dessutom blir en fin gå-bort-present!

En vanlig skärbräda kan få lite extra omtanke och karaktär med hjälp av möbelspik, nitar och läder. Ett läderband lindat runt handtaget gör brädan extra greppvänlig - och visst adderar det även lite trendkänsla till köket!

Maria L, Livet Hemma redaktionen

Känslan av nyhyvlat i träslöjdssalen är återskapad! MAGASIN Skärbräda set om 2, 39 kr, PROPPMÄTT Skärbräda 79 kr, PROPPMÄTT Skärbräda 49 kr, PROPPMÄTT Skärbräda 29 kr. Alla skärbrädor är tillverkade i träslaget björk.

En läderpimpad PROPPMÄTT skärbräda i björk 79 kr. Hålgörare, skinn och nitar hittar man på speciella hobbyaffärer.

Trevliga och behändiga skärbrädan PROPPMÄTT, 29 kr med skinndetaljer. 

Passa på i pysselverkstaden att göra ett eget armband av det som blir över. Jag skulle vilja ha ett ljust, brett läderarmband med guldnitar.

Kommentarer

Profilbild
gabricci

Great post - lots of good ideas for jazzing up plain cutting boards.

Fredag 27 sep 2013, 10:18 Markera kommentaren som olämplig 
Profilbild

Ser förvisso snyggt ut men det blir nog lite ofräscht efter ett tag, med allt kladd som kommer på. Och funkar inte direkt att diska, förstörs nog då. :/ Synd för annars är det snyggt.

Fredag 27 sep 2013, 16:31 Markera kommentaren som olämplig 

Kommentera

Profilbild
Alla kommentarer granskas automatiskt för att undvika spam.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.