Inspirationstips från Nina Nilsson

Premiär för UPPLEVA på IKEA Kungens Kurva

 

UPPLEVA är en komplett vardagsrumslösning med TV, ljud och möbel i ett. Idag smygstartar vi UPPLEVA på IKEA i Kungens Kurva, och senare i år dyker det upp i fler IKEA varuhus runt om i landet.

Man behöver inte vara särskilt teknikintresserad för att förstå tjusningen med UPPLEVA. Integrerade funktioner - som annars medför fula boxar och ett virrvarr av sladdar - och EN enda fjärrkontroll till alltihop räcker för att fånga mitt intresse. Att lösningarna dessutom är snygga, flexibla och prisvärda gör inte precis saken sämre. 

Vid möbelmässan i Milano tidigare i vår togs UPPLEVA emot med stor nyfikenhet och reaktionerna var positiva. Vill du se ett litet reportage från Milano kan du klicka här. Och för dig som är intresserad av tekniken och vill läsa på lite mer finns det en produktspecifikation här.

Nina, Livet Hemma-redaktionenUPPLEVA 2.1 ljud- och TV-system med 46'' LED TV, BESTÅ TOFTA kombination i högblank svart, 17 779 kr.
UPPLEVA 2.1 ljud- och TV-system med 40'' LED TV, HIMNA TV-bänk i svart, 11 195 kr.
UPPLEVA 2.1 ljud- och TV-system med 40'' LED TV, BESTÅ VARA kombination valnötsmönstrad, 13 730 kr.UPPLEVA 2.1 ljud- och TV-system med 46'' LED TV, BESTÅ VARA kombination i vitt,  17 374 kr.

Kommentarer

Profilbild
OlaAlidhem

Tycker att produktspecifikationen på UPPLEVA 2.1 Ljudsystem är minst sagt bristfällig.

t.ex.
Kompatibel med smart phone, MP3-spelare, iPod, läsplatta och USB-minne.

Vad menas med "kompatibel"?

Vilka anslutningar kommer finnas HDMI-in, optiskt ljudingång, RCA, m.m.

Sorgligt att detta inte är tydligare. Ha oss teknikintresserade konsumenter på allvar, annars tror vi bara att det elektroniska är "skit".

Torsdag 14 jun 2012, 15:50 Markera kommentaren som olämplig 
Profilbild
Marcus_B

Jag tycker att produktspecifikationen även på BESTÅ VARA är mycket bristfällig. Hur tjock är spånplattan? Vilket eller vilka träslag består spånet av?

Vilken nyans av vitt rör det sig om? NCS S 0300-N, NCS S 0502-Y eller är det RAL 9010?

Ta inte detta på allvar. Jag tycker det är skönt att slippa för mej onödig information. Elektroniken fungerar säkert som den ska.

Torsdag 14 jun 2012, 15:12 Markera kommentaren som olämplig 
Profilbild
LisaR

Ser väldigt spännande ut! Kommer uppleva gå att beställa hem via internet?

Torsdag 14 jun 2012, 17:45 Markera kommentaren som olämplig 
Profilbild
LisaR

Ser väldigt spännande ut! Kommer uppleva gå att beställa hem via internet?

Torsdag 14 jun 2012, 17:50 Markera kommentaren som olämplig 
Profilbild
OLP

@OlaAlidhem

Jag var på förhandsvisningen av uppleva igår och kontrollerade just ljudsystemet.

Anslutningarna baktill är HDMI ut (men med ARC) och RCA-in. Man kanske skulle kunna önska sig mer men med en TV som stödjer HDMI ARC så löser det sig ganska bra.

Jag kollade inte hur USB ingången på framsidan funkar men gissar att det är den som ska användas för smart phone, MP3-spelare, iPod, läsplatta och USB-minne.

Torsdag 14 jun 2012, 19:22 Markera kommentaren som olämplig 
Profilbild
kristinja81

Grymt besviken! Bilden är inte alls lika bra som på dem tv apparaterna som ni visar i butiken. Dessutom har jag haft problem med att ansluta mitt modem eller telefon till adaptern ! och inte en kotte kan något om dessa saker verken på uppleva support eller i butiken i kungens kurva! Så nu har man alltså köpt en tv som man inte kan utnyttja till fullo! Och dessutom är det problem med hdmi sladden som inte ger ljud till tvn !Det värst är att man inte får en vanlig normal fot till tvn utan måste köpa hela möbeln för att den ska kunna stå normalt ! Så jävla dåligt!!!

Söndag 13 jan 2013, 22:19 Markera kommentaren som olämplig 

Kommentera

Profilbild
Alla kommentarer granskas automatiskt för att undvika spam.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.