Modern vintage

Vi uppdaterar arbetshörnan med modern vintage i oktober! Tre sköna nyheter kommer snart till IKEA varuhusen och tar plats i hemmakontoret i höst.

Inspirationen till ROBERGET snurrstol i pigg turkos är hämtad från arbetsplatser och industri. HILVER skrivbord är både nätt och elegant med sina enkla, rena linjer. Charmiga KLIMPEN skrivbordsserie har ett traditionellt utseende och går att anpassa efter individuella behov.

hemmakontoret_inspiration_1

Nyhet! ROBERGET snurrstol, 799 kr.

”När vi designade arbetsstolen ROBERGET ville vi att den skulle vara lika slående snygg som den är bekväm. Vi inspirerades av offentliga miljöer och arbetsplatser från perioden 1880-1920. Genom att kombinera färg, form och finish kunde vi balansera en vintagekänsla med en tydlig modern twist. Stolen kommer inte bara se fantastisk ut vid skrivbordet – utan överallt i hemmet.” berättar formgivarna Lycke von Schantz och Marcus Arvonen.

hemmakontoret_inspiration_2

Nyhet! HILVER bord, 1195 kr, har vackert rundade hörn, konformade ben och en bordsyta tillverkad av slitstark bambu – bordsskivan kan kombineras med olika typer av ben och benbockar för ett varierat utseende.

hemmakontoret_inspiration_3

Nyhet! I KLIMPEN serie ingår bordsskiva, hurts, ben med förvaringshylla och påbyggnadsdel.

Senaste inläggen