Mjukdjur för utbildning

Hjälp ett mjukdjur att hjälpa! Mellan 27 oktober och 4 januari skänker IKEA Foundation 10 kronor för varje sålt mjukdjur och barnbok till arbetet med att ge fler barn möjlighet att gå i skolan.

Det är tolfte året i rad som IKEA i samarbete med UNICEF och Rädda barnen genomför Mjukdjur för utbildning. Sedan starten har kampanjen globalt samlat totalt 67 miljoner euro, och bidragit till att ge 11 miljoner barn i 46 länder den utbildning som de har rätt till. Utbildning som representerar en möjlighet och ger barnen de kunskaper, färdigheter och det självförtroende de behöver för att skapa sig en bättre framtid.

Den som vill har dessutom möjlighet att ge dubbelt – om man köper ett mjukdjur kan man välja att ge bort det till ett barn! IKEA har samarbetspartners som delar ut mjukdjur till barnsjukhus och andra ställen där de kan göra någon glad.

Var med och stöd kampanjen du också. Tillsammans kan vi göra världen bättre.

ikea_softtoys_inspiration_1

Alla mjukdjur är bra på att kramas, trösta, busa och lyssna. Dessutom är de pålitliga och säkerhetstestade. NOJSIG mjukleksak prinsessa, 39 kr, KVACK mjukleksak groda/prins, 79 kr.

ikea_softtoys_inspiration_3

Nyhet! KATTUGGLA mjukleksak uggla, 59 kr och mjukiskompisarna.

ikea_softtoys_inspiration_2

Nyhet! LILLGAMMAL mjukleksak 49 kr.

Ditt drömdjur kan förvandlas till ett riktigt mjukdjur
För barn pågår till och med den 9/11 en rolig tävling där första pris är att få sitt eget dröm-mjukdjur producerat och sålt på IKEA varuhus världen över. Läs mer om tävlingen på IKEA FAMILY.

 

Senaste inläggen