Middag runt ÄPPLARÖ

I trädgårdens lugnaste vrå avnjuter vi en långsam middag med familjen och vännerna samlade kring bordet ÄPPLARÖ. Ikväll firar vi en härligt ljum midsommarafton under den gamla ekens vackra trädkrona.

När det äntligen är sommar vill vi helst av allt spendera mesta möjliga tid utomhus. Timmarna passerar utan att det blir riktigt mörkt. Nu närmar vi oss sommarsolståndet och njuter av vetskapen att vi är inne på årets längsta dagar.

ikea_APPLARO_inspiration_1

Nyhet! ÄPPLARÖ bord / 6 positionsstolar 4995 kr, LÅNGHOLMEN parasoll 995 kr, HÅLLÖ sitt/ryggdyna 249 kr/st, SOLVINDEN dekoration för ljusslinga 49 kr/12 st.

Vi sitter gärna kvar långt in på sena kvällen och tar fram filtar, för än är det inte riktigt dags att gå in! Med de sköna positionsstolarna och sittdynorna sitter du bekvämt länge. Ljusslingor och ljuslyktor bidrar till mysstämningen.

ikea_APPLARO_inspiration_2

Storleken på bordet ÄPPLARÖ går att anpassa efter behov, perfekt för både en mindre familjemiddag och en större fest med släkt och vänner. Sittdynan HÅLLÖ är förutom skön och snygg, även hållbar. Den har dessutom knytband och en rem som håller den på plats.

Senaste inläggen