Men först kaffe

Konsten att dricka kaffe är djupt rotad i den svenska kulturen, därför är det ju inte så konstigt att IKEA anstränger sig lite extra för att göra kaffet ännu godare och bättre för miljön. Nu lanserar vi IKEA PÅTÅR, ekologiskt och UTZ-certifierat kaffe som garanterar hållbar jordbruksstandard och rättvisa villkor hela vägen tillbaka till plantagen.

De högkvalitativa Arabicabönorna odlas utan kemiska gödnings- och bekämpningsmedel på familjejordbruk och i småskaliga kooperativ i länder som Honduras, Mexiko och Peru. Bönorna blandas, rostas och mals sedan till de finaste kaffesorter. I samband med lanseringen av PÅTÅR kaffe, som finns att köpa på IKEA Swedish Food Market i varuhusen, kommer allt kaffe som serveras på IKEA restaurangerna och i IKEA Bistro att vara ekologiskt. Påtår, tack!

Anna Lenskog Belfrage, Livet Hemma redaktionen

ikea_men_forst_kaffe_inspiration_1

Nyhet! PÅTÅR espressokaffe bönor 25 kr/250 g, VARDAGEN kaffekopp med fat 19 kr/st.

ikea_men_forst_kaffe_inspiration_2

Nyhet! PÅTÅR ekologiska kaffesorter, PÅTÅR signaturkaffe bönor 25 kr/250 g, PÅTÅR espressokaffe bönor 25 kr/250 g, PÅTÅR espressokaffe 25kr/250g, PÅTÅR bryggkaffe mellan 39kr/500g, PÅTÅR bryggkaffe mörkrost 39 kr/500 g.

ikea_men_forst_kaffe_inspiration_3

Nyhet! PÅTÅR bryggkaffe mellanrost 39 kr/500 g, PÅTÅR signaturkaffe bönor 25 kr/250 g.

ikea_men_forst_kaffe_inspiration_4

Nyhet! PÅTÅR espressokaffe 25kr/250g, serverat i POKAL glas 19 kr/6 st.

Senaste inläggen