Lyft på locket för HEMSMAK

Tillfälliga kollektionen HEMSMAK får ett varmt välkomnande hem till våra skafferier nu i augusti. Vi lyfter på locket och förvarar säsongens skörd i dekorativa och praktiska burkar och flaskor från den nya kollektionen.

Det är hög tid att torka, sylta och safta! HEMSMAK kollektion hjälper oss förvara och bevara allt från torkade äppelringar, hemmagjord marmelad till inlagd gurka. Idag doftar köket ljuvligt av nybakt och vi dukar fram till afternoon tea!

HEMSMAK kollektion säljs i begränsad upplaga fr o m fredagen den 31 juli, 2015.

ikea_hemsmak_1

Den hemgjorda morotsmarmeladen är ljuvligt god och innehåller förutom morötter även apelsin och citron. Om det blir något kvar får gästen ta med sig burken hem! En hemgjord gåva är den bästa sortens! På HEMSMAK självhäftande etiketter 19 kr, skriver vi innehåll och markerar datum.

ikea_hemsmak_2

Vi lyfter på locket för att dofta på teet när det är dags att välja sort. Svart, rött eller grönt, vilket föredrar du? HEMSMAK burk med lock, 3 våningar, 49 kr.

ikea_hemsmak_3

Produkterna i HEMSMAK är lätta att använda och att göra personliga. Det är en mångsidig kollektion med många möjligheter och användningsområden! HEMSMAK karaff med kork 1.4 liter 39 kr, HEMSMAK karaff med kork 0.5 liter 19 kr. HEMSMAK glasburk med lock finns i tre storlekar: 0.5 liter, 1.0 liter och 1.8 liter.

Senaste inläggen