Luta dig tillbaka med LÅNGFJÄLL

Vi jobbar mer och mer hemifrån och då behöver vi flexibla genomarbetade möbler som är anpassade för livet hemma. Den nya stolen LÅNGFJÄLL är en perfekt kombination av design och funktion. Middagsdags? Bara några meter att rulla från hemmakontoret.

Formgivaren Eva Lilja Löwenhielm berättar om hur hon inspirerats till stolens eleganta form: ”De rena och svagt kurviga linjerna hos arbetsstolen LÅNGFJÄLL är inspirerade av den mänskliga kroppen och förstärks genom sydda detaljer. Vårt mål var att skapa en arbetsstol som skulle passa både på kontoret och i vardagsrummet – kanske till och med runt matbordet. En ergonomisk stol som är lika bekväm att sitta på som den är snygg att se på, oavsett om du arbetar långa arbetsdagar eller njuter av en god måltid.” Den nya arbetsstolen LÅNGFJÄLL levereras med 10 års garanti.

Anna Lenskog Belfrage, Livet Hemma redaktionen

Varför inte kombinera arbetsplats och matbord, stäng ner datorn och duka fram en måltid! Nyhet! LÅNGFJÄLL arbetsstol med fyra ben 1 095 kr/st, LÅNGFJÄLL arbetsstol hög rygg , fem ben och hjul 1 495 kr/st, VÄSTANBY bord mörkbrun 2 795 kr/st, SEKOND upphäng 50 kr/st, NITTIO LED ljuskälla kopparfärgad 79 kr/st.

Jobba hemma i bekväm harmoni. Nyhet! LÅNGFJÄLL arbetsstol hög rygg med armstöd, fem ben och hjul 1 695 kr, GUNNARED beige/vit.

Du kan luta dig tillbaka med perfekt balans, gungmekanismen kan regleras så att den passar din vikt och dina rörelser. Nyhet! LÅNGFJÄLL arbetsstol med fyra ben 1 095 kr.

LÅNGFJÄLL har noggrant detaljarbete i sömnaden och kan anpassas efter behov, med eller utan armstöd, högt eller lågt ryggstöd, fyra eller fem ben med eller utan hjul. LÅNGFJÄLL arbetsstol hög rygg med armstöd, fem ben och hjul 1 695 kr.

Senaste inläggen