Ligg lågt

I enkel Japansk anda har vi inrett sovrummet med sängen direkt på golvet. Asketiskt avskalat med en gråskala ton-i-ton för total harmoni. Den skulpturala golvlampan SÖRE i rispapper sätter stilen och bidrar till det harmoniska uttrycket med sitt mjuka sken.

För att få den strama inredningen att upplevas mjuk och ombonad har vi adderat naturliga detaljer och material med struktur. Inslag av bambu och kork ger inredningen värme och påslakanet LINBLOMMA har en vacker linnestruktur som ger liv åt bäddningen.

Pella Hedeby, Livet Hemma-redaktionen

ikea_ligg_lagt_inspiration_1

SÖRE golvlampa 249 kr, vattenkaraff med kork IKEA 365+ 59 kr, IVRIG glas 19 kr/st, mörkbrun träbricka RÖDEBY armstödsbricka 89 kr, Nyhet! LINBLOMMA påslakan med 1 örngott, grått, 499 kr. GURLI pläd grå/svart 79 kr, kubhylla VALJE väggskåp mörkgrå, 195 kr, ljus i glasburk LUGGA doftljus 29 kr, BLANDA MATT skålar i bambu, 39 kr/st.

ikea_ligg_lagt_inspiration_2

Bädda med linne för ett naturligt, skrynklig look. Nyhet! LINBLOMMA påslakanset i grått linne, 499 kr. Dra-på-lakan SÖMNIG 149 kr. Det mörkgrå örngottet är DIY-färgat med antracitgrå textilfärg för en bäddning ton-i-ton.

Foto: Ragnar Ómarsson

Senaste inläggen