Lata möbler för lata dagar

Att luta sig tillbaka i en bekväm solstol i skuggan är bland det bästa som finns och det är minnet av förra sommaren som gör att i alla fall jag klarar av vintern. Nu finns det en ännu bättre sak med sommaren och möblerna man älskar att slappa i.

De kommer i underhållfria material som både ser ut och känns som den äkta varan, men klarar väder och vind utan att du behöver lägga kraft på slipning och oljning. Lätta material som aluminium blandas med styrenplast, träkomposit eller plastrotting för att ge både lättskötta och lättflyttade möbler. Det har aldrig varit lättare att relaxa med stil.

FALSTER stol, FALSTER karmstol, FALSTER bord, FALSTER bänk. Hela serien är tillverkad i underhållsfri och hållbar styrenplast. Aluminiumramen är rostfri och klarar både regn och vattenstänk från poolen.

ENHOLMEN 1-sistssektion 800 kr är tillverkad av handvävd plastrotting som har samma uttryck som naturlig rotting, men är bättre anpassad för utomhusbruk. Ramen i aluminium är lätt, men ändå robust.

AMMERÖ fåtölj 849 kr är också tillverkad av handvävd plastrotting. Snygg – och bara att torka av med fuktig trasa!

Även om möblerna är underhållsfria kan de behöva lite skydd under vintern för att undvika fukt. Om möjligt, förvara dina utemöbler på en torr och sval plats inomhus. Om du förvarar dem utomhus, se till att luta dem och använd gärna ett vattenavvisande överdrag – men låt luft komma in för ventilation. 

Senaste inläggen