Landa mjukt

Jag drömmer om ett sovrum (och ett liv!) som gjort för läsning. Ljust, mjukt och hemtrevligt med en fullmatad bokvagn på armlängds avstånd. Precis som det på bilden!

Varje år, så här års, brukar jag påbörja min bokhamstring inför sommaren. Under hektiska vardagar räcker det med en handfull får innan jag somnar, men jag bidar min tid, för ljusare nätter är på väg! Så härligt det ska bli att bulla upp med kuddar och läsa i ett streck till fåglarna vaknar i gryningen. Jag önskar mig också en magisk och lättläst “stör ej” skylt att hänga upp till alla morgonpigga barn…

Anna L-B, Livet Hemma redaktionen

Bulla upp sängen till ett mjukt bibliotek med kuddar, BJÖRNLOKA RAND kuddfodral 49 kr, BJÖRNLOKA svart kudde 149 kr, URSULA kuddfodral 129 kr, URSULA pläd 249 kr, BJÖRNLOKA randig matta 2 495 kr, RÅSKOG rullvagn 499 kr, NORDEN bänk i björk 549 kr, ARÖD arbetslampa 449 kr.

Bra böcker kräver bra lampor, ARÖD arbetslampa 449 kr, BJÖRNLOKA svart kudde 149 kr, URSULA kuddfodral 129 kr, URSULA pläd 249 kr, KASSETT låda med lock, vit 129 kr/2 st.

Senaste inläggen