Kuddrummet

Att sy egna kuddfodral är enklare än man tror. Använd stuvbitar och gör ett helt kuddrum som kan förändras efter säsong! Det finns inga regler för hur man kan blanda när det kommer till färger och mönster.

Våga och testa dig fram! Det kan vara bra att ha en färg som återkommer i flera mönster – här har jag valt orange som ger ett glatt och livligt intryck. När jag tröttnat på det och vill ha det lugnare runt omkring mig byter jag ut dem mot andra kuddar i lite dovare färger.

Maria L, Livet Hemma redaktionen

Kuddberget tar form i sängen bäddat med ÖDESTRÄD Påslakan 1 örngott 59 kr. Gör en tavla och sy kyddar i metervaran FÄRGKULLA, 49 kr/meter. Fortsätt sy kuddöverdrag i ULLGUMP och HÄLLEKNOPP, 49 kr/meter. Kudde i ÄLGÖRT 69 kr /meter.

Blanda upp med färdigsydda kuddarna GULÖRT Kuddfodral med uggla 49 kr, GULÖRT Kudde med bladmönster 39 kr och KARLSTAD Kudde med orange smårutor 249 kr.

De sköna sängkläderna ÄNGSSPIRA Påslakan och 1 örngott 399 kr är mjukt och lent mot kroppen. JÄLSTA lampskärm 69:- och SELJE sängbord 249 kr för bästa lässtunden.

Senaste inläggen