Jobby – en ny livstil?

Att kombinera jobb och hobby är det nya snacket på byn. Jag hörde det först av Jessica Gedin. Ens jobb blir en hobby och tvärtom. Jag tror på idén – det man är intresserad av och brinner för blir man framgångsrik på. Vissa menar att det är ett bortskämt tänk och att man faktiskt inte kan ha kul jämnt. Men det kan man väl visst.

Har man möjlighet att jobba hemma blir arbetsplatsen hemma en viktig del av inredningen. Aldrig har jag sett så mycket inspirerande bilder från hem där man pimpat sitt hemmakontor. Alla har ju inte ett eget arbetsrum och då kan det vara bra att kombinera en matplats med en arbetsplats. En liten yta som kan utnyttjas maximalt. Kontoret får flyta ihop med köket, en klassisk kontorslampa, konservburkar som pennställ och ett matbord som också fungerar som ett arbetsbord. En bänk som kan skjutas undan på dagen ger plats för familj och vänner på kvällen. 

Kom ihåg att stänga kontoret kl fem bara, även fast du är hemma eller tycker att du inte jobbar på riktigt för du har ju kul.

Hanna Meijer, redaktionen Livet Hemma

Kombinerad mat- och arbetsplats med utdragbara bordet BJURSTA och SIGURD bänk.

Dukat bord med djupa tallrikarna FÄRGRIK 19 kr/st och DATA bestick 24 delar, 269 kr.

Fotograf: Nina Broberg

Senaste inläggen