IVAR – klädsamt vit

Det finns få saker som ger oss vårkänslor som vita plagg och krispigt vita inredningar. Och vem drömmer inte om ett klädsamt välorganiserat dressingroom?

Nu kommer de fina IVAR plåtskåpen i en fin vit ton och vi inspirerades att inreda en förvaringsvägg helt i vitt. Trägavlarna som bildar naturliga avdelare och ben till skåpen betsades i samma vita nyans och även galgarnas hängare spaymålades vita för ett krispigt vitt uttryck. De grunda skåpen passar utmärkt i nätta hallar och små sovrum och tillför en fin karaktär och känsla med sitt industriella uttryck. IVAR plåtskåp i grått hittar du i IVAR på heltid.

IVAR skåpen fungerar väl för såväl linne som klädförvaring och man kan med fördel nyttja det fina boxsetet RAGGISAR för att hålla ordning på hyllplanen. Man kan även välja att ta bort några hyllplan och hänga kläderna direkt på kroklisten i bakkant på skåpen i sann skolskåpsanda.

Pella Hedeby, Livet Hemma redaktionen

Nytt! IVAR skåp med dörr 795 kr/st, IVAR gavel 100 kr/st, TERTIAL arbetslampa 79 kr. STOCKHOLM soffbord/bänk 599 kr, Nytt! HALLGJERD pläd 199 kr, BUMERANG galge 35 kr/8 st. LOHALS matta 995 kr, RAGGISAR korg 59 kr/st om 3.

Nytt! IVAR skåp med dörr 795 kr/st, IVAR gavel 100 kr – här DIY betsad i vitt.

IVAR skåpen får en helt egen karaktär monterade på gavlarna (som här vitbetsats i samma nyans som skåpen) som fungerar som ben och naturliga avdelare. Nytt! IVAR skåp med dörr 795 kr/st, IVAR gavel 100kr, Nytt! IVAR krok för gavel 19 kr/3 st.

Stylist: Pella Hedeby
Fotograf: Ragnar Òmarsson

Senaste inläggen