Inspirationstips från Redaktionen

Vyssan lull

 

Ett sovrum som känns mjukt och omfamnande sover man gott i. Hur vi bäddar och inreder för sköna drömmar är högst personligt och åsikterna många. De flesta vill sova i ett mörkt rum - andra föredrar ljuset, kanske en mjuk säng och många kuddar. Textil fungerar ljuddämpande och ett vackert draperi längs en hel vägg ger rummet en mjuk och tyst känsla.

Emellanåt sover man gott i takt med ljudet av en stadsnatt och ibland ligger man klarvaken när grannen har technofest på balkongen. Jag stör mig mer på en droppande kran än technofester. Temperaturen i rummet påverkar också. Ett svalt rum ska ge bättre sömn än ett varmt rum.

Det sägs att Marilyn Monroe sov endast iförd Chanel nr 5 men i Sverige är det nog många som har flanellpyjamas eller kanske till och med en onepiece på sig. Inte lika glamoröst, men att sova gott och drömma sött är så mycket viktigare.

Hanna Meijer, redaktionen Livet HemmaDUKEN sängstomme 160x200 cm 1295 kr, TVÅBLAD CIRKEL påslakan 199 kr, ALVINE KVIST påslakan 199 kr, LAPPLJUNG RUTA kuddfodral 79 kr.FJÄLLSTA bild med passepartout 119 kr, IKEA 365+ tekopp med fat 39 kr.

Foto: Nina Broberg
Stylist: Tina Hellberg

Kommentarer

Profilbild
rebeccq

vilken fantastiskt fin vägglampa!!!! var hittar jag den?

Torsdag 22 nov 2012, 16:04 Markera kommentaren som olämplig 
Profilbild

Hej rebeccq! Lampan är en gammal IKEA lampa som hängts upp på en gren. Lampan heter FOTO Taklampa i aluminium.
Mvh
//Hanna, redaktionen Livet Hemma

Fredag 23 nov 2012, 13:53 Markera kommentaren som olämplig 
Profilbild

Den lampan är INTE Ikeas FOTO.

Torsdag 6 dec 2012, 14:31 Markera kommentaren som olämplig 

Kommentera

Profilbild
Alla kommentarer granskas automatiskt för att undvika spam.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.