Inspirationstips från Redaktionen

Svart är det nya svarta!

 

För inte så längesen dök jag på ett bra citat som fastnade; “I’ll stop wearing black the day they make a darker color”. Det kan jag och många med mig nog skriva under på!

Och som av en händelse så är svart (även detta år!) en stor färg både inom mode och inredning, tillsammans med pasteller och blått förstås, men nu var det svart det gällde! Därför var det en glad upptäckt att MULIG klädbetjänt numer finns i stiligt pantersvart.

DIY IVAR gavel

En annan bra idé är att använda en IVAR gavel som display lutad mot väggen (inte att klättra på!). Hyllsystemet IVAR har lösa gavlar i flera olika storlekar, och riktigt enkelt och effektfullt är det att måla den i valfri färg. Här har vi målat långsidorna i svart som kontrast till den obehandlade massiva furun. Sen är det bara att hänga upp sjalar, skärp och smycken!

Anna L-B, Livet hemma redaktionen

MULIG klädbetjänt 129 kr, LAPPLJUNG RUTA kuddfodral 79 kr

 

DIMMIG vas i aluminium 299 kr med vårens första videkvistar, IVAR gavel i furu 150 kr (finns från 75 kr i flera bredder och höjder)

Svart och obehandlad furu i kombination lyfter fram accessoarerna fint.

Kommentarer

Profilbild
Stenmur&Gärdsgård

Jätte fina bilder!
Kikade på Ivar och måste säga att det är ju ett helt galet bra pris och med lite svart färg så blir det ju klockrent. Kul!

Mvh Malin

Fredag 25 jan 2013, 10:36 Markera kommentaren som olämplig 

Kommentera

Profilbild
Alla kommentarer granskas automatiskt för att undvika spam.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.