Inspirationstips från Nina Nilsson

Säg #tackochhej till gamla lampor

 

Ligger inredning och miljö dig varmt om hjärtat? Anta den här utmaningen så har du chans att vinna ett presentkort från IKEA värt 5 000 kronor!

När gamla lampor har slocknat för gott är det många av oss som glömmer att återvinna dem. När vi inte återvinner lamporna går vi miste om värdefulla metaller och andra råvaror som skulle kunna användas vid tillverkningen av nya prylar. Dessutom finns det en risk att miljögifter sprids i naturen. Avfall Sverige, El-Kretsen och IKEA vill uppmärksamma detta genom att hitta smarta lösningar för att spara och sedan kunna återvinna lamporna.

Vi utmanar därför dig och andra med intresse för inredning och miljö att ”inreda” utrymmet under diskhon, eller något annat utrymme där du tycker att det vore bra att förvara gamla lampor, kanske i städskåpet eller garderoben?

Fotografera din kreativa lösning och lägg upp den som ett inlägg på en blogg eller i någon annan social kanal du använder (Facebook, Instagram, Twitter eller Pinterest). Tagga bidraget med #tackochhej.

Läs mer här http://tackochhej.se/wp-content/uploads/2012/11/T%C3%A4vling121115.pdf

Nina, Livet Hemma-redaktionen  

Smarta tips och lösningar för ett hållbart liv hemma hittar du här: http://ecoration.kampanj.ikea.se/

Kommentera

Profilbild
Alla kommentarer granskas automatiskt för att undvika spam.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.